U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van een website.

Van klein tot groot, eenvoudig tot complex, alles is mogelijk.

Wij hebben gekozen voor een tweetal Content Management Systemen: WordPress en Joomla!

WordPress

WordPress is begonnen als Open Source blogging platform maar is uitgegroeid tot een volwaarding CMS waarbij de vormgeving en inhoud (content) van de website volledig gescheiden zijn.
Het bouwen van een WordPress site is relatief eenvoudig; bovendien zijn er heel veel goede plugins verkrijgbaar die de functionaliteit van een website kunnen uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan contactformulieren (incl. spambeveiliging) en webwinkel functionaliteit.
Wordpress blinkt uit in compatibiliteit. Nieuwe versies kunnen probleemloos geïnstalleerd worden.

Prijzen: vanaf € 325,- excl. BTW.

Joomla!

Joomla! is een zeer uitgebreid Open Source product, waarmee in korte tijd een volledige website gebouwd kan worden. Ook hier wordt de vormgeving en inhoud (content) van de website volledig gescheiden.
Er zijn standaard voorzieningen aanwezig voor meertalige websites (een wat zwakker punt van WordPress).
Websites gebaseerd op Joomla! kunnen heel eenvoudig uitgebreid worden met modules, componenten en plugins, die nieuwe functionaliteit toevoegen zonder daarvoor te hoeven programmeren.
Waar deze componenten in het verleden vaak gratis waren is de laatste jaren een trend zichtbaar naar betaalde professionele componenten, die dan wel goed onderhouden worden.

Prijzen: vanaf € 425,- excl. BTW.

Performance

Alle door ons gebouwde website worden getuned op performance. Standaard voorzien wij uw website van een caching-plugin of (bij Joomla) de correcte instellingen voor een optimale snelheid van de site.

Google

En kom ik dan ook op Google? Onderdeel van onze service is dat wij uw site voorzien van “SEF-url’s” (“Search Engine Friendly url’s”). U kunt dit op deze site ook zien, m.n. bij de pagina’s die in het Home Menu staan. Zoekmachines geven de voorkeur aan “mooie” pagina-namen. Dat wordt deels automatisch door WordPress en Joomla verzorgd, deels handmatig toegevoegd.
Verder melden wij uw site aan bij Google en MSN-Search.

Prijzen

pdfKlik hier voor de actuele prijslijst