Nieuwe website gereed

Afbeelding Website inside .Services

Omschrijving

De nieuwe website is nu geheel gereed. Alle puntjes zijn op de i gezet! Op de portfolio pagina’s vindt u de laatst gerealiseerde websites en cd’s en ook de weblinks zijn geheel bijgewerkt en aangevuld. Verder heb ik nog een aantal nieuwe fotoalbums geplaatst.

Bijkomend voordeel van de nieuwe technieken: er is ook een mobiele versie (probeer het eens met je smartphone). Omschakelen van de mobiele naar de desktop versie (en vice-versa) kan met de knop onderaan het (mobiele) scherm.

Mocht u nog problemen tegenkomen dat hoor ik dat graag via de contact pagina!

Vanaf heden kunt u ook weer regelmatig nieuws op deze site verwachten. Om automatisch op de hoogte te blijven kunt u zich uiteraard op de rss-feed abonneren.

Gepubliceerd op

08/08/2012