IsoAcoustics subwoofer ontkoppeling [VERKOCHT]

Omschrijving

De IsoAcoustics ISO-200Sub akoestische isolatiestandaards zijn beschikbaar voor subwoofers die worden gebruikt in professionele studio’s, projectstudio’s, hifi- en thuisbioscoopinstellingen. De ISO-standaards zijn een bijgewerkte versie van de populaire ISO-L8R-serie en hebben een lager profiel, een nieuw frame-ontwerp en een nieuwere versie van isolator voor verbeterde prestaties. De ISO-200Sub-isolatiestandaard is 7,8 inch (200 mm) breed x 10 inch (255 mm) diepte x 3,5 inch (90 mm) hoogte en is geschikt voor subwoofers met een gewicht tot 60 lbs. De ISO-200Sub heeft geen hoogte- of kantelverstelling.

De ISO-L8R200Sub is ontworpen om akoestische problemen op te lossen die veel voorkomen bij subwoofers. De ISO-200Sub laat de subwoofer zweven en regelt de energie van de subwoofer om te voorkomen dat de lage frequenties in het ondersteunende oppervlak worden gedreven. Hierdoor hoor je meer punch en helderheid van je subwoofer.

ISO-200Sub is ontworpen om de meeste subwoofers te huisvesten en kan als een enkele eenheid worden gebruikt, of gecombineerd met extra eenheden voor grotere subwoofers.

De ISO-L8R200Sub bevatte dezelfde gepatenteerde technologie als de hele familie van bekroonde IsoAcoustics akoestische isolatiestandaards.

Nieuwprijs: € 75, nu voor € 35,-
Excl. verzendkosten.
Ophalen of verzenden

 

Gepubliceerd op

15/05/2020