Merging+Anubis Pro SPS

Afbeelding Merging+Anubis

Omschrijving

Binnenkort beschikbaar voor nóg mooiere opnames: de Merging+Anubis Pro SPS. Met deze interface willen we opnieuw een stap zetten in nóg hogere opnamekwaliteit. Mijn opneem filosofie: hoe minder microfoons, apparatuur en kabels hoe beter het gaat klinken wordt door deze interface ondersteund.

De Anubis heeft twee hele mooie microfoon-voorversterkers, state-of-the-art AD/DA-conversie en twee geweldige hoofdtelefoonversterkers. Koppeling met de computer vindt plaats via een netwerkvebindig (Ravenna / AES67 protocol), die technologisch superieur is aan een USB-verbindig. Bovendien kunnen meerdere interfaces in het netwerk opgenomen worden, die in de computer weer bij elkaar komen.
Dat opent ook mooie mogelijkheden om een extra interface bij de musicus neer te zetten waarmee deze ook het opgenomen signaal mee kan luisteren of terug kan horen. Op elke aangesloten Anubis kunnen twee microfoons aangesloten worden; en zij beschikken ook een ingebouwde talkback-microfoon.

Behalve voor opnames kan de Anubis ook thuis gebruikt worden als monitorcontroller en hoofdtelefoonversterker. Interessant daarbij is dat daarbij room-correction gebruikt kan worden. Met behulp van SoundID Reference kan een correctieprofiel van hoofdtelefoons en luidsprekers gemaakt worden. Dit profiel worden in de Anubis geladen en zijn met een druk op de knop beschikbaar.

We houden u op de hoogte van opnames die met deze nieuwe interface gemaakt gaan worden.

Referenties:

Merging+Anubis website

Sonarworks SoindID Reference

Sound on Sound review

Gepubliceerd op

17/11/2022