Presentatie CD Kampen

Afbeelding coverJLCD236

Omschrijving

Op zaterdag 24 Juni om 20.00 zal Gerben Mourik een nieuwe solo-cd presenteren, opgenomen op het beroemde Hinsz-orgel van de Bovenkerk te Kampen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de Stichting Bovenkerk, die het -hoognodige- restauratiewerk financieel ondersteund.

Op deze schijf staan werken van oud tot nieuw: van Scheidemann & Bach, de romantici Johannes Worp en Alexandre Guilmant tot modernere klanken van Jan Bonefaas en Bert Matter. Deze laatste werken zijn overigens wereldpremières! Natuurlijk heeft Gerben op de cd ook geïmproviseerd: en ook tijdens het concert in de Kampense Bovenkerk zal hij dat doen.

Het programma deze avond zal – net als de cd- gevarieerd en veelkleurig zijn. Ook zal Gerben improviseren op verzoek. De toegang tot dit concert is gratis, voor en na het concert is er koffie en thee, daarvoor wordt een kleine vergoeding gevraagd. Van harte welkom!

De cd en downloads zijn te bestellen op de website van Gerben.

Meer informatie over dit project

Gepubliceerd op

16/06/2023