Kef LS50 Wireless II draadloze speakerset

Omschrijving

De LS50 Wireless II is meer dan een hoogwaardige luidspreker. Het is het perfecte all-in-one muzieksysteem.
Hij onthult elk detail van uw favoriete muziek, die u van elke willekeurige bron kunt streamen dankzij compatibiliteit met AirPlay2, Chromecast en meer.
Bij ons gebruikt voor het afluisteren van de eigen (klassieke) opnames.

Als nieuw in doos met alle papieren en toebehoren.
Aangekocht in juni 2021, dus net 2,5 jaar oud.
Biden vanaf € 1.349,-

Conclusie van hifi-nl:
“KEF gaat alleen maar vooruit met de II-versie van de LS50 Wireless. De ruimere ondersteuning van streamingdiensten én -technologieën, de betere geluidskwaliteit en de HDMI-ingangen zijn positieve toevoegingen. Het is vergeleken met pakweg een set Sonos Five-speakers een pak meer geld, maar een paar LS50 Wireless II-speakers spelen ook op een ander niveau. Inmiddels zijn er heel wat rivalen opgedoken, ook van andere hifi-merken, waardoor KEF niet als enige kan claimen gebruiksgemak en hifi-geluid te kunnen bieden. Toch weet KEF met de LS50 Wireless II alweer boven het maaiveld uit te steken met een set stereospeakers die geweldig klinken en alle functies bezitten die je maar kunt wensen.”

Gepubliceerd op

03/02/2024