SVS 3000 Micro subwoofer zwart

Omschrijving

Geweldig goede reviews online. Op afstand instelbaar via App / Bluetooth.
Let op: de subwoofer is niet draadloos.

Als nieuw in doos met alle papieren en toebehoren.
Aangekocht in september 2021, dus net 2,5 jaar oud. Weinig gebruikt…

Bieden vanaf € 649,-

Perfecte match met Kef LS50 Wireless II.

“SVS heeft met de 3000 Micro een interessante subwoofer neergezet. Eentje die heel onopvallend is neer te zetten in huis en eentje die ondanks zijn formaat in bepaalde situaties zeker niet onder doet voor grotere modellen van andere fabrikanten. Het is wat mij betreft ook een ideaal formaat om er twee of misschien zelfs wel vier van in te zetten in je luisterruimte. Zeker in een homecinema kun je beter twee of meer kleine subwoofers plaatsen dan een enkele grote. Dan hoeven ze afzonderlijk ook wat minder hard te werken en spelen ze minder snel op hun limiet. Daarbij integreren ze dan veel gemakkelijker in de luisterruimte. En met de prijs van de 3000 Micro is dat wat mij betreft ook zeker haalbaar.

Hifi-nl conclusie:
“Je merkt in elk geval dat de expertise van SVS goed is ingezet en dat de technieken van de grotere modellen is doorgesijpeld naar dit kleinere model getuige de weergave die behoorlijk muzikaal te noemen is. De app biedt uitgebreide instellingsmogelijkheden en de bouwkwaliteit van de subwoofer zelf is gewoon piekfijn in orde.”

Gepubliceerd op

03/02/2024