Contact

Gegevens

Adres

Eddingtonweg 18 3318 BG Dordrecht

Telefoon

06 1440 3051

E-mail

info@inside-services.nl

Bank

KNAB t.n.v. Inside.Audio IBAN: NL95KNAB0255041071

Kamer van koophandel

Rotterdam 2432 5850

BTW ID

NL001160666B09

E-mail

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Han Leentvaar

Hoe het begon

Afbeelding Han LeentvaarIn de jaren ’70 was Han Leentvaar al gefascineerd door geluidsapparatuur en werden de eerste opnames gemaakt. Uit deze hobby is uiteindelijk Inside .Audio voortgekomen. Met de opkomst van het www duurde het niet lang voor hij zijn eerste website bouwde; van het een kwam het ander en zo ontstond Inside .Services.

Wat doe ik nog meer

Han is tevens werkzaam als zelfstandig Progress / DWP / FunXionality consultant.
Orgelspelen en orgelbouw zijn altijd zijn hobbies geweest. Hij is organist van de Chr. Ger. Kerk “De Ark” in Spijkenisse en reserve-organist van de Paulus- en Augustijnenkerk te Dordrecht. Eerder was hij organist van de Gereformeerde Gemeente (Bethelkerk) te Rotterdam-Zuidwijk, de Christelijke Gereformeerde kerk van Rotterdam-Charlois en de Hersteld Hervormde Kerk te Barendrecht.
Vrijwilligerswerk wordt o.a. gedaan als bestuurslid van de Stichting Behoud Augustijnenkerk, secretaris van de Orgelcommissie en webmaster van de websites van de Augustijnenkerk en de Hervormde wijkgemeentes 2 en 7.

Vriend van de Augustijnenkerk

Logo Stichting Behoud Augustijnenkerk

Inside .Services | Inside .Audio is vriend van de Stichting Behoud Augustijnenkerk Dordrecht en draagt daarmee bij aan het behoud van deze prachtige kerk.

Ook vriend worden?

Kijk hier voor meer informatie

Bladmuziek

In het verleden heb ik wel eens wat muziek geschreven onder de titel “Organo Dordticum”. Voel u vrij deze muziek te downloaden en te gebruiken – ‘t mag!
Ik vind het ook leuk te horen of en hoe u de muziek gebruikt:

Een Klassieke en Symfonische versie van Psalm 140, gespeeld door Simon Harinck op Hauptwerk (Cavaillé-Coll Caen) vindt u op deze SoundCloud pagina

Geluidsfragmenten van Psalm 140, 101, 99, 130 en 27, gespeeld door Eric Simmons (USA) op Hauptwerk (Bätz Dom Utrecht) vindt u op deze Contrebombarde.com pagina.

Delen van de Lofzang van Maria (Magnificat), eveneens gespeeld door Eric Simmons (USA) op Hauptwerk (Schitger Zwolle) vindt u op deze Contrebombarde.comc pagina.

De schets op de eerste pagina van de delen 7 – 10 is van de hand van Mar Slingerland, die hem hiervoor welwillend ter beschikking stelde. Bedankt Mar!

Stuur eens een mailtje!