Inside .Services

Laatste service projecten

Muziekcommissie Gorinchem
VGK
De Mee-denkers
Kerkzang.nl

Over Inside .Services

Inside .Services houdt zich sinds 2003 bezig met het ontwerpen en hosten van websites, gebaseerd op de Joomla! en WordPress Content Management Systemen.

  • Ontwerp van uw website
  • Hosting – het op internet beschikbaar stellen van uw website
  • Een belangrijk element: het technisch actueel houden en beveiligen van de websites.

Bovendien bieden wij een nog uitgebreidere dienstverlening aan: WebService! Wij plaatsen dan voor u de nieuwe berichten etc. op de website. Voor een website zonder zorgen….

Tot onze klantenkring behoren diverse musici, kerken maar ook bedrijven op allerlei andere gebieden.

Onze Algemene Voorwaarden vindt u op deze pagina.

Kijk voor meer informatie op het gebied van audio, opnames, editing, mastering, restauratie en cd-producties op deze pagina

Ontwerpen

dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van een website.

Van klein tot groot, eenvoudig tot complex, alles is mogelijk.

Wij hebben gekozen voor een tweetal Content Management Systemen: WordPress en Joomla!

WordPress

WordPress is begonnen als Open Source blogging platform maar is uitgegroeid tot een volwaarding CMS waarbij de vormgeving en inhoud (content) van de website volledig gescheiden zijn.
Het bouwen van een WordPress site is relatief eenvoudig; bovendien zijn er heel veel goede plugins verkrijgbaar die de functionaliteit van een website kunnen uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan contactformulieren (incl. spambeveiliging) en webwinkel functionaliteit.
Wordpress blinkt uit in compatibiliteit. Nieuwe versies kunnen probleemloos geïnstalleerd worden.

Prijzen: vanaf € 325,- excl. BTW.

Joomla!

Joomla! is een zeer uitgebreid Open Source product, waarmee in korte tijd een volledige website gebouwd kan worden. Ook hier wordt de vormgeving en inhoud (content) van de website volledig gescheiden.
Er zijn standaard voorzieningen aanwezig voor meertalige websites (een wat zwakker punt van WordPress).
Websites gebaseerd op Joomla! kunnen heel eenvoudig uitgebreid worden met modules, componenten en plugins, die nieuwe functionaliteit toevoegen zonder daarvoor te hoeven programmeren.
Waar deze componenten in het verleden vaak gratis waren is de laatste jaren een trend zichtbaar naar betaalde professionele componenten, die dan wel goed onderhouden worden.

Prijzen: vanaf € 425,- excl. BTW.

Performance

Alle door ons gebouwde website worden getuned op performance. Standaard voorzien wij uw website van een caching-plugin of (bij Joomla) de correcte instellingen voor een optimale snelheid van de site.

Google

En kom ik dan ook op Google? Onderdeel van onze service is dat wij uw site voorzien van “SEF-url’s” (“Search Engine Friendly url’s”). U kunt dit op deze site ook zien, m.n. bij de pagina’s die in het Home Menu staan. Zoekmachines geven de voorkeur aan “mooie” pagina-namen. Dat wordt deels automatisch door WordPress en Joomla verzorgd, deels handmatig toegevoegd.
Verder melden wij uw site aan bij Google en MSN-Search.

Prijzen

pdfKlik hier voor de actuele prijslijst

Hosten

Naast het ontwerpen van een website kunnen wij ook websites hosten.

Belangrijkste trefwoord: flexibiliteit. Veel of weinig schijfruimte, dataverkeer, mailboxen: het kan allemaal.
En bovendien bijzonder geschikt voor de diverse Content Management Systemen, doordat op de server die wij gebruiken de alle instellingen gericht zijn op een probleemloos gebruik met Joomla!
Zo kan uw website voor 100% door de gebruiker zelf (vanaf de eigen PC) aangepast kan worden

Belangrijk punt: support

Host uw website bij een grote, goedkope provider en probeer dan eens ondersteuning te krijgen voor het gebruikte CMS: u krijgt echt nul op het rekest. Support is bij ons standaard en is (met inachtnemening van de redelijkheid) gratis.

Belangrijk punt: beveliging

Op het hedendaagse internet is een website niet automatisch veilig. Onze server is daarom voorzien van een firewall die veel aanvallen (die echt continu geconstateerd worden) afslaat.
De sites zelf worden voorzien van extra beveligings plugins die dit risico verder verkleinen.

Belangrijk punt: backup

Uiteraard wordt er van uw website regelmatig een backup gemaakt. Wij onderscheiden ons doordat elke nacht een backup plaatsvindt naar een locatie buiten het datacentrum (off-site).
Deze backup worden veilig bewaard volgens het dag (6 backups) / week (4-5 backups) / maand (12 backups) retentie-schema. Voor deze uitgebreide backup voorziening worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Prijzen

Wij hosten uw site vanaf € 6,00 per maand incl. een Nederlandse (.nl) domeinnaam excl. BTW

Technisch beheer

Beveiliging, updates, problemen…

Zodra een website online is gaan er diverse zaken spelen met betrekking tot de hosting. Het gebruikte CMS (Content Management Systeem) brengt regelmatig (beveiligings) updates uit, de gebruikte templates, componenten en plugins worden regelmatig geactualiseerd etc.
Wanneer dit veronachtzaamd wordt gaat de website achterlopen en kunnen er beveiligingsproblemen ontstaan. Inside .Services kan u deze zorgen uit handen nemen. Ook bij acute problemen en vragen kunt u een beroep op ons doen. Intussen beheren wij al meer dan veertig websites.

Ook als uw website elders gehost wordt kunnen wij het beheer overnemen.

Prijzen

Vanaf € 16,00 per maand verzorgen wij het technische beheer van website zodat de software op uw site actueel blijft.
de service beperkt zich bij een Joomla CMS tot minor updates (zoals van versie 4.1 naar 4.2). Bij Joomla hebben de grotere versiewisselingen (zoals van 3.8 naar 4.0) meestal meer voeten in de aarde. Daarvoor doen wij u op dat moment graag een passende aanbieding.
Voor werkzaamheden die redelijkerwijs buiten de overeenkomst vallen betaalt u (natuurlijk uitsluitend na overleg) het uurtarief van € 30,00.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Webservice

Een website zonder zorgen!

Na het bouwen van de door u zo gewenste website begínt het pas voor u als klant!
Belangrijker dan het bouwen van een website is het actueel houden daarvan. Uw nieuwtjes, foto’s of agenda moeten wel up-to-date blijven, anders haakt de gemiddelde bezoeker al snel af.
U hebt nu wel een website, maar niet de tijd, gelegenheid of ervaring om die bij te houden.

Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Nadat wij uw website gebouwd hebben en ook hosten zorgen wij ervoor dat de inhoud continu bijgehouden wordt.

Prijzen

Vanaf € 26,00 per maand verzorgen wij de inhoud van uw hele website.
In deze prijs is inbegrepen het technisch beheer (zie hierboven) en een uur onderhoud per maand. Dat is in de meeste gevallen ruim voldoende om uw site bij te houden. Mochten er onverhoopt (aanzienlijk) meer uren nodig zijn dan betaalt u het uurtarief van € 32,00. Dit natuurlijk uitsluitend na overleg.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Portfolio

Bovenaan deze pagina vindt u onze recente projecten.
Wilt u onze hele portfolio bekijken? Uw smartphone is daar minder geschikt voor. Bekijk deze site op een tablet of desktop computer voor het beste resultaat.